Solange kozmetika

ARCKEZELÉSEK

 

24 karátos aranykezelés

24 Karátos Arany Arckezelés forradalmi újdonság a világon és Magyarországon is piacvezető Selvert Thermal 24 karátos Arany kezelés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt években ?Aranylázként? terjedt el külföldön az igényes nők körében a 24 karátos arany kezelés, és most itt van Magyarországon is, hiszen a magyar hölgyek is megérdemlik, hogy azokat a csúcskezeléseket és krémeket használják, mint a külföldi társaik. Az arany több mint ezer éve ismert nemesfém, amelyet már az ókori Kínában is ismertek és széleskörűen alkalmaztak. Csodálatos regeneráló, bőrmegújító hatásával stimulálja a sejtek védekező képességét a károsító szabadgyökök ellen, feszesíti és természetes fénnyel tölti fel az arcbőrt és nem kell félnie az árától sem, mert a 24 karátos volta ellenére az ára elérhető, Magyarországon már több hölgy vette igénybe, akik a következőt mondták róla:

?A Selvert-től az arany kezelés egy különleges élményt nyújt a vendégeinknek! Nagyon könnyű vele dolgozni, a felhasznált anyagok finom selymes tapintásúak, tényleg azt a luxust nyújtják amit elvárunk egy ilyen kezeléstől. Látványosan kisimul a bőr, halványodnak a ráncok, tökéletesen elrejti a bőrhibákat, fiatalít-növeli a bőr rugalmasságát, fesszeségét. Munkám középpontjában az ember áll, az egyszeri és megismételhetetlen egyéniség, aki a bőrén keresztül is szeretné kifejezni egyedülálló szépségét. A SELVERT arany termékei lehetőséget nyújtanak, hogy ezzel az exkluzív kezeléssel ezt maradandóvá tehessem. Páratlan élmény, minőségi anyagokkal. A kezelés, amiért rajongani fog Ön! Amit már külföldön több kozmetikus használ és még Magyarországon sem elterjedt. Mindössze pár kozmetikus használja, tehát Ön is az elsők között lehet Magyarországon. A vendégek mindig szeretik az újat, a különlegeset, az exkluzív és egyedi dolgokat, amitől még szebbek lehetnek, amitől még fiatalabbnak tűnhetnek. Minden bőr más és más, ezért megtalálni mindenkinek a lehető legjobb megoldást, nem egyszerű feladat. Vannak hölgyek Magyarországon, akik már ismerik a kezelés hatását, és azóta is csak erre esküsznek, és vannak olyan hölgyek, akiknek szinte semmilyen kezelés nem használt, de a 24 karátos Arany Kezelés elérte a hatását, és éveket fiatalodtak 2-3 használat után. Eleganciát és exkluzivitást hoz el minden igényes kozmetikába. A 24 karátos Arany Kezeléssel most elérhetővé válik a bőr hosszantartó táplálása, amely ragyogást, életerőt és energiát hoz az érett bőr számára. Az arany, ez a "fenséges" összetevő, a szépség és a fiatalság elixírjét jelenti mindenki számára, a bőrnek egy intenzív és teljes körű bőrfiatalító terápiát. Az arany szépség részecskéi feltárják az arc és a test legmélyéről a szépséget, a fiatalságot, a vitalitást... az arany fényével ragyogó bőrt.


Az 5 kezeléses csomag tartalma:

  • 24 k Arany lapocskák
  • Arany koncentrátum
  • Arany krémmaszk
  • Arany Masszázskrém
  • Gyémántpor Kristály Peeling
  • Finom Peeling Zselé

Lakossági kiszerelésű termékek

Tiszta Arany Szérum
Extra minőségű, érzéki koncentrátum tiszta arany mikroszemcsékkel, amelyek a bőrt egy páratlan kezeléssel kényeztetve regenerálják és ragyogással töltik fel. Tiszta Arany Krém Egy tökéletes bőrápoló krém tiszta arany mikroszemcsékkel az érett bőr számára. Pazar, fényűző ragyogás és regeneráció a bőrnek. AKTÍV HATÓANYAGOK ARANY a luxus és az abszolút erő szimbóluma. Az arany több mint ezer éve ismert nemesfém, amelynek jótékony hatását már a Kínai Császárságban is elismerték és széleskörűen használták. Ragyogással és életerővel tölti fel a szervezetet. Mint egy helyi hatóanyag, feszesítő és a bőr természetes fényét fokozó hatása használat után azonnal érezhető. Csodálatos regeneráló képességével stimulálja a sejtek védekező mechanizmusát a károsító szabad gyökök ellen, éppúgy, mint ahogy megerősíti más aktív összetevők hatóerejét. Gyöngypor regeneráló hatásúak, védik és javítják a bőr vízmegtartó képességét, valamint hatékonyan segítik a különböző bőrhibák és foltok eltüntetését. Gyémántpor természetes állapotában a gyémánt extrém keménységű, amely porlasztott állapotában tökéletesen eltávolítja az elhalt sejteket a bőr felszínéről. A gyémántpor segíti a mikrodermabráziót, amely kisimítja a bőrfelszín egyenetlenségeit és javítja a ráncok állapotát. Vitis Vinifera - Szőlő kivonat A szőlő kivonat egy Resveratrol nevű hatóanyagban gazdag, amely a szőlő héjában található. Ez az anyag ellenáll a szabad gyökök támadásainak, gyulladásgátló, anti-allergén. Védi a DNS-t. Spilanthes Acmella (Abécefű) kivonat A virágából kivont innovatív hatóanyag újra feszesítő és ránctalanító hatással rendelkezik. Serkenti a bőr természetes feszesítő képességét, látványosan fokozza a sűrűségét.
PEPTIDE-8
8 alapvető aminosavas peptid, amely már 28 napon belül hatásosan csökkenti az arc ráncainak mélységét, különösen a homlok, a szem- és a szájkontúr környékén. Lactobionic sav ez egy új, az AHA-savakból származtatott kivont. Javítja a bőr állapotát és egyenletességét, gyulladásgátló, hidratáló és sejtmegújító hatású. Hyaluron sav egyike a bőr alapvető alkotóelemeinek, amely gondoskodik a hidratációról, rugalmasságáról. Csökkenti a ráncokat és a mimikai vonalakat. Jojoba olaj magas ceramid tartalmú kiemelkedő hidratáló és védő hatású, amely az extra száraz bőr védelmét is megfelelően támogatja.
Kalendula olaj
Cink Oxid
Bioszacharidok
További információért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Elérhetőségek a kapcsolat menüpontban ...