Solange kozmetika

ARCKEZELÉSEK

 

Face Lifting

SEBÉSZETI SZIKE NÉLKÜLI AZONNALI LÁTVÁNYOS SZUPER  FACE-ARC-LIFTING PROGRA!

KARÁCSONYI BÉRLET AKCIÓ A FIATAL ARC TITKA!
3 alkalom arclifting + 3 alkalom feszesítő,ránctalanító arcpakolás+ okkluzív termo maszk+ Pigmentfolt halványitó,ránctalanító paraffinos kézápolás + AJÁNDÉK 50ml otthoni fiatalító hidratáló 3 hónapra elegendő arcpakolás!


Dupla karácsonyi BÉRLET AKCIÓ!


MEGERESZKEDŐ ARCVONÁSOK
Az idősödés érinti az arc valamennyi szövetét.Az arc izmainak,zsírmennyiségének és csontjainak atrópiája(szövetsorvadás)az arc tömegének fokozatos elvesztéséhez vezet.Az arc bizonyos területei beesnek,a puha szövetek lefelé csúsznak,az arcvonások megereszkednek,petyhüdté válnak.Éveink gyarapodásával arcizmaink a test több vázizmához hasonlóan csökken a mérete,az ereje és a tónusa.Az izomtömeg vesztesége annak tulajdonítható,hogy az izomrostoknak mind a száma,mind a mérete csökken.Az arcizmok lazábbá válása és sorvadása hozzájárul az arc tömegének csökkenéséhez,a megereszkedéshez,a petyhüdtséghez és az öreges külsőhöz.
Ezeket a változásokat sokkal inkább az inaktivitás,mint az öregedés eredményezi.A test a „használd vagy elveszíted” elv alapján működik és az izomsorvadást az idézi elő,hogy nem használjuk kellőképpen  az izmainkat. AZONNALI EMELÉS ÉS TÓNUSFOKOZÁS
Ez egy gyors és hatékony módja az aggodalom és a sebészeti beavatkozás költsége nélküli arcemelésnek.Egy kúra hosszantartó eredményeket biztosít!


A PROGRAM TARTALMA:
3 X 20 perc gépi azonnal emelő és tónusfokozó program
3 X 20 perc feszesítő,ránctalanító hyaluronsavas pakolás + OKKLUZÍV termo maszk,mely tovább konturozza az arc szöveteit és mélyen hidratálja.
3 X 20 perc pigmentfolt halványító, ápoló ránctalanító,tápláló PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS


KARÁCSONYI AJÁNDÉK 50ml arcpakolás, mely  3 hónapra elegendő otthoni ápolást biztosít!
A program ára:

3X20 perc gépi: 30.000ft
3X20 perc arcpakolás 2X: 30.000 ft
3X paraffinos kézápolás: 36.000 ft

A csomag 3 alkalmas = 104.000 ft