Solange kozmetika

ARCKEZELÉSEK

 

Hideglézer

A "lézer fototerápia" egy alacsony energiát használ, így már nem csak orvosi, hanem a kozmetikai szintû használata is lehetõvé vált! Klinikai vizsgálatok bizonyítják az egyértelmû sikereket az olyan kozmetikai kezelésekben mint a kimagasló és hosszantartó eredményû ránctalanítás, bõrmegújítás!

A hideglézer fájdalommentes, mert akár a 30 perces besugárzásnál is kizárja, az égési rizikó faktort!

A hideglézer különlegessége ellentétben más hideglézerektõl, hogy szórt lézerfénnyel dolgozik így közvetlenül a csukott szemen is használható!

A hideglézer:
-biostimulálja a sejtek jobb folyadékszabályozását, emeli a nyirokkeringést, segíti az optimális sejt-oxigén ellátást, serkenti a sejtek közötti kommunikációt
-a megnövekedett sejtaktívitást követõen beindul a sejtosztódás, növekszik a kollagén és elasztin képzõdés
-csökkennek a ráncok, beindul a bõrrevitáció!

A hideglézer és a hozzá speciálisan kifejlesztett BEAUTY-AGE szérumból a sejtek belsejébe juttatott magas koncentrációjú kapszulázott hyaluron sav molekulákat rétegesen megköti , és azt stabil keresztkötésekbe rendezi, hálószerûen összekapcsolja, így az egyedülállóan látványos liftig hatás garantálható! hideglézer

 

Új dimenzió a ránctalanításban!
Injekció nélküli lézeres ránctalanítás, fájdalom és mekkékhatások nélkül!

Ahideglézer előnye, hogy fájdalommentes, mert akár a 30 perces besugárzásnál is kizárja, az égési rizikó faktort.

Hideglézer különlegessége , hogy szórt lézerfénnyel dolgozik így közvetlenül a csukott szemen is használható! A bőrbe juttatott , és hideglézerel stabilizált Beauty-Age hatóanyagokal azonnali látványos feszesítő hatást érhetünk el!
- a megnövekedett sejtaktívitást követően beindul a sejtosztódás, növekszik a kollagén és elasztin képződés,
- csökkennek a ráncok és felgyorsul a bőrrevitalizáció!
A Silklite lézerfénye sikerrel alkalmazható még : gyulladt akne, ekcéma, seborreás ekcéma, minden herpeszfajta, vitiligó, striák, allergiák, pikkelysömör, hematómák, hegek, immunerősítés, lézeres akupunktúra, keloidos hegek, égési és műtéti hegeknél.

Beauty-Age feszesítő szérum:
A hyaluronsav szerepe: Az emberi test természetes alkotóeleme, a kötőszövetben található, serkenti a kollagén és elasztin újraképződését, ugyanakkor a bőr folyadékmegkötő képességéért felelős. A bőr rugalmasságát a hyaluron-tartalom határozza meg, az újszülöttek kötőszövetében a legmagasabb mértékű, de kb. 40 éves korig ez a mennyiség megfeleződik és 60 éves korra az eredeti hyaluron-tartalomnak mindössze a10%-a marad meg.
Az új német high-tec tehnológiának köszönhetően a Beauty-Age szérum tartalmaz egy különleges, lassan lebomló un. kapszulázott hyaluron sav mellett még magas koncentrációjú feszesítőket, valamint a hyaluron sav lebomlását késleltető hatóanyagot is! A rendkívűl kis molekulaszerkezete miatt, enyhe bemaszírozással egyedül állóan képes a bőr mélyebb, bazális rétegeibe is eljutni.Így a Silklite hideglézerel stabilizált és a bőrbe juttatott Beauty-Age hatóanyagokal, azonnali látványos feszesítő hatást érhetünk el!
A Beauty-Age feszesítő szérum: