Solange kozmetika

ARCKEZELÉSEK

 

Hidroabrázió

Hidroabrázió (Hydroabrasion)


A hidroabrázió az elhalt hámsejtek eltávolításának egy módja, mely során a bőrre felvitt folyadékot elporlasztjuk. Gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egy készülékkel. Célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatának az aktivizálása. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú vagy megvastagodott bőr. A kezelés után megindul a bőr sejtregenálódása, hatóanyagfelvétele nő, láthatóan kisimul, üdévé válik.

A kezelés két főbb folyamatra osztható:

1. Peeling, hámlasztás vízsugárral: a peelingezés (hámlasztás) során a vibráció hatására a vízcseppek, szétporladnak s ezek a mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a különböző felületi szennyeződéseket. Kúraszerű használat esetén, alkalmanként mellőzni lehet a különböző savakat (gyümölcssav).

2. Alacsony frekvenciás ultrahang: Miután megszabadítottuk a bőrt az elhalt hámsejtektől az alacsony frekvenciás ultrahang segítségével oda tudjuk juttatni a hatóanyagokat ahova szükséges. A kötőszövetekre biostimuláló hatást gyakorolhatunk, mely által a bőr kisimul, kipihent hatást kölcsönöz a vendég bőrére. Ultrahang használható arcra és testre egyaránt.
Kiegészítő kezelésként alkalmazható Lifting kezelés. Az arcizmainak átmozgatása és vonalaink megemelése a kezelés célja, mely elősegíti a ráncok simítását.


Alkalmazási területek:

  • száraz, fakó, érett bőr
  • dohányzás által károsított bőr
  • napkárosított bőr
  • szemkörüli ráncok
  • ajak körüli ráncok
  • vízhiányos bőr


Hámlasztás Vízsugárral: A HYDROABRÁZIÓ Hogyan történik a hámlasztás a Hydroabrázió módszerrel? A kezelés célja, az elszarusodás folyamatában elhalt hámsejtek lekoptatása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A koptatás egy fizikai eljárással történik. A kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként csaknem 30000 rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválni és azonnal eltávolítani az elhalt szaru lemezeket, és a felületi szennyeződéseket, és kitisztítja a pórusokat. Ez a kezelés mindig csak az elszarusodott rétegeket hámlasztja le, ezért érzékenységet nem okoz. A teljesen tiszta pórusokon át a bőr oxigén ellátása a maximalizálódik, keringése javul, áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam mérséklődik. A víz hűsíti a bőr felületét, és mintegy mikro-masszázst nyújt a bőrnek, élénkíti a keringését. Hány kezelés ajánlott? A Hydroabrázió alkalmanként vagy kúrában ajánlott. Egy – egy alkalom az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva nagyban segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, vagy feleslegessé teszi azt. Lehetőség van arra is, hogy kúrában alkalmazzuk a Hydroabráziót a bőrhibák javítására, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzésével.


Nem okoz érzékenységet?
A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd hatásmód. Egyes érzékeny bőrtípusok nem hámlaszthatók savakkal, vagy más módszerrel. A Hydroabrázió elasztikus hullámai a bőrt nem károsítják, mindig csak az élettelen szaruréteget hámlasztja le, emellett a víz permet kifejezetten nyugtatóan hat. Elmondhatjuk, hogy a víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okozhat allergiás reakciót sem, ezért a Hydroabrázió a legbiztonságosabb, és bőrtípus szerint adagolható módszer a bőr funkciók javítására. A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás. Melyek a Hydroabráziós hámlasztás előnyei más módszerekkel szemben? A rendkívül magas frekvencia lehetővé teszi, hogy a baktériumok is elpusztulnak a kezelés közben, így a gyulladások felülfertőződés mentesen kezelhetők a Hydroabrázió módszerrel. A kezelés közben teljes csíramentességet, sterilitást biztosít. A bőrön kialakuló mechanikus rezgések gyors egymást követése masszázsként hat, egyfajta biostimuláló hatás is érvényesül. Ez tulajdonképpen egy bio módszer, mert csak tiszta vízzel működik, mégis kiváló eredményt biztosít. Segítségével tartós eredményeket érhetünk el és fájdalommentesen. Milyen hatással van a bőr biológiájára a Hydroabrázió? A helyi anyagcsere fokozódik, a nyirokkeringés javul és vérkeringés fokozódik. A felületi idegek működése javul, az izmok feszültségi állapotának jótékony lazítása mellett. A bőrszövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőrszövetek általános megújítása történik, biostimuláció révén.A bőr regenerálódik. Milyen problémákra alkalmazható a Hydroabrázió módszer?

A tini bőr és a kevert bőr alapos és kíméletes kezelése és a mitteszeres bőr kíméletes és alapos kozmetikai tisztítása
A Tini bőr és a kevert bőrtípus mélytisztítását megelőzően a Hidroabrázió egy gyengéd tisztítást nyújthat a pórusok számára, így a mélytisztítás kevesebb igénybe vételt jelent a miitteszeres bőrnek. A Hydroabráziót sikeresen alkalmazhatjuk egyenként vagy kúra szerűen is, a legfelső, elszarusodott hámréteg és eltávolítására, a bőr pórusainak tisztítására és a káros baktériumok elpusztítására, az oxigén felvétel javítására. Kiegészítésére Annamarie Börlind Biokozmetikai programok Tisztító kezeléseit alkalmazzuk.

Döntő csapás aknék ellen
A gyulladásos bőr kezelése nagy szakértelmet és gyengéd bánásmódot igényel. A Hydroabrázió módszer kiváló lehetőség a gyulladási hajlam csökkentésére, és a gyulladások tisztítására is, hiszen a csíramentességet biztosító tulajdonságai révén a felülfertőződés lehetősége kizárt, mechanikus beavatkozás szükségessége csökken. Az akné 4-6 alkalmas kúrával jelentősen javul. Még gyorsabban javulnak az aknék és akné hegek, ha, az aknés bőr kezelésére a Collagén Beauty- Akne programot alkalmazzuk.

Bőrfiatalítás és ránctalanítás Hydroabrázióval

Önnek fáradt, szürkés a bőre?
A Hydroabrázió havi alkalmazása más kezelések előtt rendezi és szinten tartja ezt a problémát. Az elszarusodott szürkés rétegek koptatásával egy – egy kezelés is látható eredményt nyújt. Javasolt először kúrát végezni majd szinten tartani 1-1 kezeléssel, így több jó hatás érvényesül, mint például sejtek oxigén és tápanyag ellátása folyamatosan javul, a bőr sejtjeinek megújulása stimulálódik, és nyirokmasszázs érvényesül. Ezáltal a bőr visszanyeri egészséges, őszibarackra emlékeztető hamvasságát és feszesebbé is válik. Kiegészítésként a Kollagén-beauty programot és más , az évszak szerinti hidratáló kezelést alkalmazunk.


Ön szeretne feszesebb bőrt hibák nélkül?
Ha a szem alatt szarkalábakat látunk, vagy ráncocskákat látunk az arcon, akkor a mélyebben fekvő bőrrétegek nedvességtartalmát és rugalmasságát is javítanunk szükséges az új feszesség érdekében. A bőrt tornáztatjuk a sorozatos vibrációkkal, és a bőr önmegújító folyamatait fokozzuk. Így a mimikai ráncok állapota és a mélyrétegi vízhiány is javul. A táskás szemek, és a duzzadt szemhéj a nyirokáramlás gyorsítása révén rövid időre javul, de az állapot javítására elsősorban a lymph- muscle lifting kúra megoldást is jelenthet. A Hydroabrázió módszer kúrában biostimulálja a bőrt és a bőr funkcióit folyamatosan javítjaUtókezelésre 4 hetente 1 alkalommal javasolt. A Hydroabrázió kezelés mellett a lymph – muscle lifting, a rádiofrekvencia, vagy a mezolift hyaluronsavas feltöltő módszerrel kombinálhatjuk.
Halványítás Hydroabrázióval


Ön szeretne megszabadulni a nem kívánatos pigment foltoktól?
A bőr belső vagy külső okok miatt helyileg fényérzékenyebb lehet. Ez a fényérzékenység váltja ki helyileg mintegy a bőr védekezéseként a fokozott barnulást. A bőr számára olyan koptatási módszert szükséges alkalmazni, mely a fényérzékenységet és a visszabarnulást nem fokozza, de halványítja a foltokat. A Hydroabrázió azért kiváló eszköz a kozmetikánkban, mert semmiféle irritációt, vagy egyébként fényérzékenységet növelő savat nem alkalmaz. A pigment foltokat világosító kúra 4-8 naponta 1 kezelés, a kívánt hatásig, de legalább 4 alkalommal. Eredményesen kezelhető az arc, a dekoltázs és a kézfej, kiegészítő kezelésként a Fotorejuvenációt alkalmazzuk. A száraz bőr táplálása


Örülne, ha nem húzódna, és nem lenne sápadt és száraz bőr a bőre?
A sápadt bőr éppen a szárazsága miatt fakó. A bőrnek sokkal több tápanyagra lenne szüksége, mint amennyit képes megfelelően felszívni. A legértékesebb hatóanyagok sem tudnak igazán hatni, ezért a legjobb krémek, szérumok sem képesek megszüntetni ezt az állapotot. A száraz bőr vékony, igényes és érzékeny. A Hydroabrázió a legkiválóbb módszer a bőr felszívó képességének növelésére és a nutríció lehetőségeinek javítására. A kúra 6 alkalomból áll, hetente egy kezelés az első négy alkalommal, majd 2 hetente 1-1 kezelés, összesen 6 alkalommal. Utókezelésre 4 hetente 1 alkalommal javasolt. A Hydroabrázió kezeléseket kozmetikusaink az Annamarie Börlind Biokozmetikai programokkal, DHEA programmal, Skin Transfer programmal , Golden Skin Kaviar és más ceramidot is pótló kezelésekkel egészíthetik ki.
Napkárosodott (fotoaging) bőr kezelése


Önnek érdes és száraz a bőre a nap hatásaitól?
A napkárosodott bőr vastag szaruréteget növesztve (hiperkeratinizáció) próbál védekezni a túlzott UV hatással szemben. Ezért szolárium kúra vagy túlzott naphatásnak kitett bőr végül kevés oxigént tud felvenni a pórusokat eltömő szarulemezek által. A bőr érdes, puha, laza, és megvastagodott. A Hydroabrázió rendezi a bőr oxigén felvételét, érdességét csökkenti, felületét bársonyossá teszi, a keringését javítja. A napkárosodott (fotoaging) bőr kollagén-elasztin rostjait is rugalmasítjuk a kiváló eredmény érdekében rádiofrekvencia, fotorejuvenáció és hyaluron-mezolift kombinációkkal.