Solange kozmetika

SZEMPILLA

 

Enzymacid kezelés

JANUÁR-FEBRUÁR A bőrmegújító-hámlasztó kúrák szezonja. Néhány szakmai érv a szuperhatékony Enzymacid eljárásról:
 a klasszikus hámlasztást ezúttal enkapszulált anti-age formulákkal és pigmentfolt halványító összetevőkkel gazdagítottuk,
 

a kezelés egyedülálló szakmai háttere a mechanikai, kémiai és enzimes hámlasztási technológia összekapcsolása egy kezelésen belül,

 

olyan vadonatúj hámlasztó hatóanyagot tartalmaz, amely 12 hétig képes hatását kifejteni!

 

egy termékcsaládon belül 2 technika létezik, az ún. Soft peeling és az ún. Hard peeling, kezetekben a döntés, hogy melyik protokoll szerint dolgoztok.


 

Az Enzymacid egy biztonságos, 3 hámlasztó pilléren alapuló hipoallergén bőrmegújító koncepció, amely az orvosi mélyhámlasztás kozmetikai alternatívája:

1. MECHANIKAI PEELING kettős mikro-dermabrázióval: a sejtmegújulást gátló elhalt hámréteg és a metabolikus felesleg mechanikai eltávolítására. Így a bőr oxigénhez jut és előkészítjük az aktív hatóanyagok befogadására. Bőrfelszíni hatás.
2. KÉMIAI PEELING: 8 gyümölcssav szinergikus hatásán alapuló lépés. Az elhalt szaruréteg eltávolításával a sejteket hatékonyabb munkára bírja: lényegesen nagyobb számban termelődnek fiatal bőrsejtek, az egészséges bőrréteg vastagabbá válik, a vérkeringés fokozódik, ezáltal a bőr egészségesebb, rugalmasabb, egyenletesebb felszínűvé, ragyogóbbá válik. Mélyrétegi hatás.
3. ENZIMES PEELING: hipoallergén, kémiai keresztkötéssel stabilizált, új generációs papain enzim, amely hatását fokozatos felszívódásával, elnyújtott módon fejti ki. Nem irritál, a bőr biológiai órájához alkalmazkodva hosszú távon biztosítja a bőr megújulását. Bőrfelszíni hatás.