Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Mellkezelések

Mellkezelések + SÍLIA CONCEPTTEL

A kor előrehaladtával nagyobb figyelmet kell fordítanunk dekoltázsunk megfelelő ápolására (mellkezelés, dekoltázskezelés). Hidratáló, öregedésgátló kezeléseket alkalmazhatunk ezen a területen csakúgy, mint arcunknál.

DOBD EL A PUSH UP MELLTARTÓD! ÚJRA TELT,FESZES,RUGALMAS MELLEK VÁKUMTERÁPIÁVAL!

Műtét nélküli mellnagyobbítás legismertebb és tudományosan megalapozott módszere.
A rendszer használatával a sejtszöveti anyagcserében olyan kedvező biokémiai változások állnak elő,mely a mell növekedéséhez,megemeléséhez vezetnek.A kezelés során a vákum által oxigénben és tápanyagokban gazdagabb vér áramlik a mellekbe.A pótlólagos pozitív nyomás pedig gondoskodik az elhasznált vér,nyirok és salakanyagok elszállításáról.Ily módon a szövetek közötti folyadék a mellben belülről kifelé tisztul meg,ennek az eredménye pedig az,hogy a Ph-érték emelkedik,az enzimek(kollagenáz)ismét aktiválódnak és új kollagént állítanak elő.

 

HATÁSAI:


_A mell domborúbb lesz,tartása javul
_A mellek felső íve,a dekoltázs azonnal megduzzad
_A mell teltebb lesz,felfelé húzódik,állóbb lesz

MIKOR AJÁNJUK A KEZELÉST?


-Ha Ön elégedetlen mellei méretével,teltségével
-Ha a fogyókúra,többszöri súlyingadozás következtében a mellszövetek meglazultak

 

 

AKEZELÉS MENETE


-tisztás,peelingezés
-vákuum kezelő fázis
-szérummal,ampullával,krémmel történő masszázs
pakolás,mellformázás

AKEZELÉSI IDŐ 60 PERC
Javasolt 3-6 alkalom szalonkezelés+az otthoni ápolás,mely a kezelés sikerességének elengedhetetlen része!!

Hogy még nőiesebbnek érezze magát. Erősíti és feszesíti a melleket és a dekoltázst. Teszteredmények alátámasztják, hogy a bőr rugalmassága 47%-kal nő. Komlóból származó isoflavonok, cell supporting molekulák és egy különleges afrikai fa kérgéből nyert hatóanyag – mindezek csodát művelnek. Tökéletes ,feszes mell? – hogy az álom valósággá váljon, csak rajtunk múlik: készek vagyunk-e tenni érte, és mennyi időt áldozunk rá. Amennyire értékes az idő, amit erre szánunk, legyenek ugyanilyen értékesek a hatóanyagok, melyekkel testünket kényeztetjük. Bambusz, komló, tengeri alga, Coffein, vadgesztenye, szójaprotein, L-Carnitin, kakaóvaj, jojobaolaj és még sok más nemes hatóanyag alapozza meg termékeink kiemelkedő hatékonyságát.