Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Ultrahangos kavitációs zsírbontás

1.Mire is jó a kavitációs elven alapuló zsírbontás?


Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:

- narancsbőr (cellulit) kezelésére,

- zsírpárnák eltűntetésére

- a nyirokkeringés javítására

- és az ödémák csökkentésére

2.Mi is az a kavitáció?

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át..

3.Miben különbözik a kavitáció a többi zsírcsökkentő eljárástól?

A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. Az ultrahangos zsírbontás kezelés ideje alatt egy magas hangot hall a páciens a fülben.

4.Ellenjavallatok :


- keringési zavarok
- helytelen májműködés, vesemüködés
- súlyos cukorbetegség (diabetes)
- belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
- fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
- láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
- bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
- terhesség, szoptatás

5.Mire kell figyelni a kavitációval kapcsolatosan?

Mivel a tökéletes eredményhez szükség van a szervezet eliminációs képességére is, a kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. Jelentősen, 2.5-3literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!
A kezelést követően – annak részeként – drenáló- vagy nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani., mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.


Adott testfelületet minimálisan 7-10 napos pihenés után kezelhetünk újra, a kúra 4-6 alkalom.

 

 

 

 

 

 

Miért kavitációval?

Alakformálás NŐKNEK !


Sokunk problémája itt-ott egy kis súlyfelesleg, amitől úgy gondoljuk, sosem tudunk megszabadulni. Erre megoldás a kavitációs ultrahangos zsírbontás!
A kavitációs ultrahang
kavitációs ultrahang az esztétikai medicina egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Kavitációs ultrahangos zsírbontás


t. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék maximum 20 percen keresztül kezelhető, így a alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kavitációs ultrahang kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet! A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5- 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége,. kavitációs ultrahangos zsírbontás jellemzői A kavitációs ultrahang kezelés teljesen fájdalommentes, a kezelőfej enyhe melegedése nem kellemetlen és az egyéni érzékenységet figyelembe véve a hőmérséklet szabályozható.A kavitációs ultrahang kezelés jellegzetes kísérője az a speciális, ciripelésre hasonlító hanghatás, amit csak a kezelendő személy hall. Ez a hang teljesen veszélytelen és inkább érdekes, mint zavaró. Jellemző továbbá, hogy az eredmény a kavitációs ultrahang kezelés után egyrészt azonnal is látható, másrészt a változás még napokon keresztül folyamatos. Ennek oka a szervezet méregtelenítési funkciójában keresendő, tehát ahogy folyamatosan ürül a szervezetből a lebontott zsír, úgy válik egyre kontúrosabbá a kezelt felület. kavitációs ultrahangos zsírbontás előnyei Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken. Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulhatnak ki, kevesebb a kontraindikáció és lényegesen olcsóbb, tehát szélesebb fogyasztói réteg számára elérhető. A kavitációs zsírbontás előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez (Pl.: rádiófrekvenciás) képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb. Mit érez a kavitációs zsírbontás kezelés alatt? Kavitációs ultrahangos zsírbontás fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.


Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?
A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

Milyen céllal használható a kavitációs ultrahang?

  • Lokális zsírbontás
  • Cellulitos bőrkép enyhítése, csökkentése
  • Testformálás, testszobrászat
  • Karcsúsítás, feszesítés

Összességében elmondható tehát, hogy a kavitációs ultrahang kezelés fiziológiai hatásánál fogva kiválóan alkalmas a testkörfogat csökkentésére és non-invazív eljárásként új dimenziót nyit a szépészeti beavatkozások körében. Kiválthatja a zsírleszívás fájdalmas, költséges és alkalmanként akár veszélyes folyamatát, ezáltal szélesebb körben teszi elérhetővé az ideális testformát.