Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Physio -Technic

PHYSIO-TECHNIC ULTRAGYORS MÉRETCSÖKKENÉS

HAS-FENÉK-COMB
1, 4X20 perc speciális gépi zsírbontás,egy fiziószekvenciális,folyamatosan változó programsorral,mely a különleges ULTRAWAWE jelforma segítségével feltöri a zsírsejtek falát.A program kiváló,amikor speciális területekre kíván koncentrálni és meg akarja szüntetni azokat a kidudorodásokat éps megereszkedett területeket,amelyeket normál tornával nem lehetséges.
Erős 45 perces hasizom tornának vagy 600 felülésnek felel meg.A fokozott tónusú izmok meggyorsítják az anyagcserét,elősegítik a jó testtartást és a feszes karcsú alakot.

2, 4 ALKALOM CRYO-THERMY KEZELÉS
Csípőtől térd felé haladva,különös tekintettel a problémás részekre.Az elvégzett kutatások kimutatták,hogy a CYCLOLIPASE nevű hatóanyag-melyet ez a kezelés tartalmaz,247%-al NÖVELTE A ZSÍRÉGETÉS HATÉKONYSÁGÁT!!!!!!!

a, Narancsbőr helyi kezelése
b,Zsírpárnák csökkentése
c,Megnyúlt bőr és barázdák kezelése
d,Mikrocirkuláció serkentése

2 ALKALOM LIPO-THERMY KEZELÉS A ZSÍRÉGETÉS AKTÍV FÁZISA
2 ALKALOM CRYO-THERMY KEZELÉS A FESZESÍTÉS ,ERŐTELJES LIMFATIKUS DRENÁZS PUMPÁLÓ HATÁS,MELY SEGÍTI A LERAKÓDOTT MÉREGANYAGOK ELTÁVOLÍTÁSÁT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HA EZ MIND NEM LENNE ELÉG!!!!!!
ÖN AJÁNDÉKOT KAP MIND A NÉGY ALKALOMMAL TÁVOZÁSKOR!!!
Otthonában folytatódik a kezelés!!!!
Ezt az ajándékot Ön az otthonában felhelyezve a test egy speciális pontjára Ön álmában méregtelenít!!!Folyamatosan 8-10 órán át,így nem terheli meg a szervezetet.Mindezt pihenés,alvás közben!Reggel pontosan kontrollálhatja az eredményt!

HIGGYE EL DÖBBENETES LESZ!!!!!!
A CRYO-THERMY KEZELÉS SERKENTI A ZSÍRLEBONTÁS FOLYAMATÁT,MEGAKADÁLYOZZA A ZSÍRLERAKÓDÁST,CSÖKKENTI AZ ÖDÉMÁT ÉS VÉDELMET NYÚJT A SZABADGYŐKŐK ELLEN.