Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Csodás popsi program

Fenékprogram a csodás popsiért

Van, aki a formájával, van, aki a méretével elégedetlen. Olyan is van, aki egyikkel sincs kibékülve. A szép kerek popsi a nőiesség egyik szimbóluma, olyan testrész, amelyen a legtöbb férfi szívesen legelteti a szemét. A nők pedig bármit megtennének, hogy vonzó hátsóval vonulhassanak az utcán.Fenékprogram a csodás popsiért! A,formás feszes fenék adottság - próbáljuk sokszor menteni magunkat, ha a kelleténél párnásabb és nagyobb a „hátsó felünk”. Pedig ez a testrész is edzhető, fogyasztható, és főleg rendszeresen ápolandó. Fenékprogram a csodás popsiért!

Egy látványos kezelés a formás idomaidért

Egy látványos kezelés a formás popsiért! 1 alkalom=20 perc kavitáció, , 20 perc izomstimulálás és 20 perc lifting hatású speciális kontúr nyomatmaszk. Kavitációs ultrahangos kezeléssel megszabadulunk a felesleges zsírlerakódásoktól, majd egy 20 perces izomépítéssel formát adunk a popsinak, és végül jön az igazi meglepetés, a popsi-emelés.

 

 

 

 

 

Ezt ki kell próbálnod!

Természetesen reális elvárásaid legyenek! Ez nem plasztikai műtét, de hatékony kiegészítője, helyettesítője lehet. A kezelés végére - ami 3-6 alkalom -, kapsz egy izmos, feszes, formás popsit. A kezelés időtartama: kb 90 perc.