Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Supreme luxus anti age testkezelés

Supreme dhea mélyregeneráló testkezelés

Luxus anti-age testtekercselő eljárás 30 év felett

Elegancia, hatékonyság és szakértelem a fiatalság molekula erejével!

Mit jelent a DHEA?
A DHEA egy hormon, mely természetes úton a mellékvesében termelődik, az emberi testben a legnagyobb mennyiségben van jelen. Szervezetünk a tesztoszteronnál 100-szor többet, míg az ösztrogénnél 1000-szer többet állít elő belőle. A DHEA-t hívhatjuk a "hormonok édesanyjának". Testünk spontán hozza létre azt a hormonális formáját, amely leginkább alkalmas a szervezet harmonikus működéséhez: ösztrogént, progreszteront, tesztoszteront. A legnagyobb mennyiségben születésünkkor van jelen, majd a szintje csökken egészen 7 éves korunkig, amikor hirtelen emelkedni kezd kb. 25 éves korunkig, elérve a csúcsértéket. Ettől kezdve a szintje fokozatosan csökken az életkor előre haladtával.


A DHEA természetes forrása a diosgenin Kutató laboratóriumaink érdekes felfedezést tettek a DHEA pozitív felhasználására a bőr sejtjeiben. Ehhez megpróbáltuk azonosítani a DHEA kozmetikailag használható természetes forrásait, amelyek a legnagyobb mértékben hozzájárulhatnak a bőr fiatalságát megőrző folyamatokhoz. A DHEA természetes forrása a jamgyökér, amelynek növényi ösztrogén tartalma a diosgenin.


A változó korban alkalmazott testkezelések előnyeiről:
Ezen testápolási terápiákat azoknak a hölgyeknek fejlesztettük ki, akik egy bizonyos kort elérve, teljes, mindenre kiterjedő kezelést szeretnének, amely egyben megoldást nyújt esetleges problémáikra is.


A három leggyakoribb megoldásra váró probléma:
Az első a bőrszövetek elhasználódása. Tudjuk, hogy a szövetek is "elfáradnak" és a rostokban végbemenő változások sérüléseket okozhatnak mint pl. vénás elváltozások, látható vérerek, rostos elváltozások, csíkok. Ezek oka a nem megfelelő vérellátás, elégtelen nyirokkiválasztás, következménye az ödéma és különböző duzzanatok képződése. A második probléma a súlygyarapodás. Az öregedési folyamat természetes velejárója, hogy kisebb mértékű a zsírégetés. Ennek legfontosabb kiváltó oka a hormonszintben végbemenő változás bizonyos életkor felett. A hormonális egyensúly felbomlása elősegíti a súlynövekedést. A harmadik probléma maga a hormonszint változása, amely anyagcsere zavarokat és a test egészén észlelhető elváltozásokat okoz

Ez a kezelés elsősorban azoknak készült, akik a fiatalságukat kívánják megőrizni. Tudományos kutatások kimutatták, hogy az ún. DHEA segíti a bőrregenerációt és az egészséges anyagcserét. E hatékony összetevő a test egészében fejti ki pezsdítő hatását, amely létfontosságú egy érett nő esetén. Ez a kezelés hatékony minden említett probléma esetén:
- hajszálerek és vénák elváltozásai (csípő, lábak), barázdák, bőrnyúlás, striák nyomai (fenék, csípő, has, mellek), nyirokerek problémái (boka, lábak), megereszkedett kötőszövet, túlsúly (lábak, csípő, has, fenék, karok), a test általános regenerációja és feltöltése.

A változó korban a bőr minőségét alapvetően a glikáció jelensége határozza meg. A glikáció a fehérjék mutációjához vezet, aminek következtében az úgynevezett AGE-molekulák jönnek létre, melyek a kollagén és elasztin további károsodásához vezetnek. A glikáció következtében a bőr elveszíti tömörségét, rugalmasságát és feszességét, a kollagén és elasztikus rostok megújulási képessége lelassul, fokozódik az oxidatív stressz mértéke.


 

 

 

A kezelésben felhasznált anti-glikációs gél hatásai:

- helyreállítja a bőr feszességét, a támasztó jellegű szöveti állomány struktúráját,

- mélyen regenerál, serkenti a bőr megújulási képességét,

- hatékony anti-oxidáns hatást biztosít,

- védi az elasztikus és kollagén rostokat a megmerevedéstől.

 

Indikáció:


A hatékony és alapos eredmény elérése érdekében egy teljes terápia 4-6 kezelésből áll, ajánlott rendszeressége: heti 1-2 alkalom.

A kezelés időtartama: 60 perc.

A kezelés legnagyobb eredménye, hogy átfogó, mégis testtájanként illetve bőrproblémánként szelektálva képes a hatékony eredmény elérésére. Ez a típusú differenciáltság nem csupán a kabin kezelésben, de az otthoni felhasználásra szánt termékek esetében is megjelenik.

Az átfogó mélyregeneráló koncepció azt jelenti, hogy a hidratálás, táplálás, feszesítés, pigmentfolt fehérítés, pangó szövetközi folyadék kihajtása egy kezelésen belül jelenik meg.

Supreme Dhe.Age testtekercselő eljárás
Az anti-age eljárás célja

- a bőrszövet elhasználódása okozta problémák kezelése,

- a súlygyarapodás leküzdése,

- a hormonszint okozta változások kezelése,

- a glikációs folyamat gátlásával a bőr rugalmasságának, tömörségének és feszességének fenntartása illetve helyreállítása.

TÖKÉLETES AZ EGÉSZ TESTRE KITERJEDŐHATÉKONY

KEZELÉS 4 AZ 1BEN

1,Mellápolás
2,Alakformálás,maximális testápolás lipo age szérummal
3,Narancsbőr szérum(fenék,comb)
4,Drenázs szérum(lábak+bokák)