Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Orvosi nyomásterápia

PIACVEZETŐ HULLÁMMASSZÁZS TECHNOLÓGIA

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal

A Dr. Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

Orvosi nyomásterápia

Túlsúly, ödéma, vízvisszatartás, cellulit, pigmentálódás, laza bőrszövet?

Te is szenvedsz ezektől a tünetektől?

Most szalonunkban megszabadulhatsz a kínzó problémáktól is!

Az orvosi nyomásterápia egy mechanikus terápiás módszer. Kontrollált nyomású pneumatikus masszázs, ami segít leküzdeni a keringési rendellenességeket. A kezelés kellemes, kényelmes, mintha masszíroznának és relaxációs élményt is nyújt. Ez a nyirokmasszázs aktiválja a vénás és nyirokkeringést, segíti a szöveti nedvek, méreganyagok elvezetését a szervi szűrőink irányába. Megszabadít a felesleges narancsbőrtől, a felgyorsult anyagcserével karcsúsodni kezdesz, növeli a szövetek rugalmasságát, és visszaállítja azok életképességét. Ezért ajánlott szülés utáni kezelésként is. Megelőzhető a visszerek kialakulása, újra helyreáll lábaidban a véráramlás. A gép a mért vérnyomás értékéhez és a kezelt problémának megfelelően választja ki a kezelési programot. Ezáltal személyre szabható a kezelés. A cellulitisz program mechanikailag összetöri a zsírdepókat, a nyirok program elősegíti, hogy a felszabadult zsír a nyirokrendszeren keresztül távozzon a szervezetből.