Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Fatburn & Slim

Megérkezett Ausztriából a Fatburn & Slim termékcsalád, ami a zsírégetésben és a karcsúbb sziluett elérésében segít vendégeinek! Próbálja ki a 2012-es tavasz újdonságát, a Fatburn & Slim kezelést !!!!!!! 3 alkalom Fatburn&Slim+Nyomásterápia+Mágneses vibromasszázs.Teljesen ÚJ!!!!!!Most jelent meg a piacon!!!!! A kiemelkedő eredményeket az új összetevők garantálják:

A koffein nagyon sok zsírégető krémben megtalálható anyagcserefokozó összetevő. Amellett, hogy energetizál, elősegíti a zsírok energiaként való felhasználását, és ezáltal növeli a zsírégetés hatékonyságát.

A bázikus sók a szervezet lúgosítását biztosítják. Az elsavasodott szervezet megköti a vizet és a salakanyagokat, és így alakul ki a narancsbőr, amitől meg sem tudunk szabadulni mindaddig, amíg a szervezetet nem lúgosítjuk és salaktalanítjuk. A lúgosítás leghatékonyabb eszközét a bázikus sók adják.

A Niacinnak (B3 vitaminnak) a zsír- szénhidrát és fehérje anyagcserében egyaránt nagy szerepe van, csökkenti a koleszterinszintet, koenzimjei pedig antioxidánsként jó hatással vannak a bőrre és az izmokra. Fatburn & slim + mágneses vibromasszazs és nyomasterapia.

60 perc / 1 alk. 27000 Ft,-

Kezelés előtt, és azt követően.