Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Total Contour


TETŐTŐL-TALPIG!!!VALÓBAN!! BOKÁTÓL-TOKÁIG!!!VÉGE A HÁTHÁJNAK?INTEGETŐ KARNAK?LAZA POPSINAK?IGEN!

Valóban tetőtől-talpig! Minimum 15 cm össztérfogat csökkenés egy alkalommal!!!Oscar dijas technológia   TOP 10-Best of the best! Egy teljesen természetes és garantált hatású eljárás az óceán háborítatlan mélységeiből nyert,természetes összetételű anyag.A legjobbak legjobbika,a hatékonysággal párosult kényeztetés élménye.A kontúrfáslizás egy teljesen természetes és hatásos módja annak,hogy látványosan méretet csökkentsünk,méregtelenítsük AZ EGÉSZ TESTET,hatásosan lépjünk fel a cellulit ellen,megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt és a végén újult energiával feltöltődve,teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunkat a csodálatosan sima és selymes bőrünkbenJ))  A KEZELÉS NEM ALLERGIZÁL!!! A kezelés a TELJES TESTRE BOKÁTÓL-CSUKLÓIG-TOKÁIG HAT!

FONTOS! A módszer  egy olyan eljárás,mely során a pórusokon keresztül kiszívódnak a méreganyagok így elmarad a folyadékveszteség az ún. szaunahatás.A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.A fáslizás során a toxikus anyagok ozmózis útján kiszívódnak a kötőszövetből és közvetlenül a fásliba kerülnek.A kezelést követő napokon a méreganyagok távozása tovább folyatódik,tehát TOVÁBBI MÉRETCSÖKKENÉS VÁRHATÓ!!! A KEZELÉS SORÁN MEGEMELJÜK A PETYHÜDT POPSIKAT,BÚCSÚT INTÜNK A HÁTI HÁJNAK,AZ INTEGETŐ LÖTTYEDT KARNAK,BEHÚZVA A DEREKAT-TESTSZOBRÁSZKÉNT IDEÁLIS  ALAKRA FORMÁLVA AZ ÖN KONTÚRJAIT.!!!!!!! A kezelés kb 60 perc+ utána ha szükséges követi 30 perc orvosi nyomásterápia,mely során tovább fokozzuk a méreganyagok kiürítését és a méretek csökkenését.

AZ EREDMÉNY LÉLEGZETELÁLLÍTÓ !!
Kérdések:A kezelés nem csökkenti a mell méretét?A tényleges mellet nem, a csökkenés a HÁTON következik be,ezért érezhető kezelés után a melltartó pántján.Kisebb mellű hölgyek esetén emelni lehet a mellet,mely feszesebb tömörebb állagot kap.
AZ URAKTÓL ELNÉZÉST KÉRÜNK,DE EZT A KEZELÉST CSAK HÖLGYEKEN VÉGEZZÜK

A kezelés ára: 45.000 ft / alkalom

!