Solange kozmetika

TESTKEZELÉSEK

 

Injekciós zsírbontás

Fontos tudnivaló az injekciós zsírbontásról

Már sok mindenben csalódtál? Kezeld a narancsbőrt és érj el hosszútávú eredményt!

Te mire vágysz?
Formás fenékre?
Lapos hasra?
Vékony combokra?
Fogyás lehetősége és alakformálás injekciós zsírbontással. Módszerünk egy kezelésen belül megoldást nyújt a zsírbontás mellett:

Lógó has kezelése
Feszesítésre
Cellulit- narancsbőr kezelésére
Nyúlási-fogyási csíkok korrigálására
Szülés utáni bőr és szövetregenerálásra
Karcsúsításra
Fogyásra
A test különböző zsírszöveti deformitásának korrigálására

 

Injekciós zsírbontás előnyei

 

A test problémás területein avatkozik be (amelyek eddig nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra sem), így a korábbi hagyományos kezelésektől eltérően jobb eredményt mutat.

Gyógyulási idő szinte nincs, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés.

A zsírbontás után minden további nélkül folytathatod a megszokott napi tevékenységeidet.

Számolja ki, hogyan jár jobban, mind anyagilag mind a kezelések hatékonyságát, idejét ?gyelembe véve.

Különböző gépi kezelések melyeket hetente kétszer kell igénybe venni alkalmankénti ára még kedvezőbben is 5 000 – 10 000 Ft-ig terjed. Természetesen a kezelések árait területenként határozzák meg, ennek alapján egy has, csípő kezelése átlagban heti 10 000 Ft és 20 000 Ft között mozog.

Ez azt jelenti, hogy havonta elkölt valaki minimum 40 000 Ft-ot egy testrész kezelésére melynek eredményessége igen kérdéses, ugyanis már a több éve lerakódott zsírréteget, amelyek nagy része mélységi zsírokból adódik kevésbé lehet (főleg has területen) gépi módszerrel felbontani. Ezekhez általában hatóanyagra van szükség, amely a problémás területen feloldja a lerakódott, megkötött zsírréteget.

Amennyiben az injekciós zsírbontást választod havonta egy alkalommal 28 000 – 44 000 Ft-ig terjed a kezelés ára mely akár több testrészt vagy a teljes test kezelését magába foglalja. Hatékonyságát tekintve látható és eredményes zsírbontást végez a kezelt területeken.

Várjuk Kedves pácienseinket, vendégeinket ingyenes konzultációra, melynek keretében minden kérdésükre választ adunk, valamint egyéni kezelési tervet készítünk!

Milyen problémákat lehet még kezelni ezzel az eljárással?

Testünk alakjának, kontúrjának kialakításában a bőr alatti zsírszövetek meghatározó szerepet játszanak, így ha kilónkat tekintve nincs is gondunk, sajnos akkor is adódhatnak olyan problémás területek, ahol a zsírszövet a kelleténél vaskosabb, előnytelen elhelyezkedésűek. Ezzel a módszerrel csökkenteni lehet a zsírlerakódást és a cellulit, fogyási, nyúlási csíkok is kezelhetőek.

Az injekciós zsírbontás miért más?

 

Hatékonyság és látvány tekintetében mindenképpen különbözik más fogyasztó-zsírbontó eljárástól.

Szinte lehet azt mondani, hogy hatékonyságát tekintve a zsírleszívást teszi feleslegessé, hiszen az orvostudomány ma már a műtéti beavatkozás mellett más lehetőségeket is kínál, valamint a kozmetikai ipar is folyamatos újításokkal próbálkozik. Ezeket a kitartó, makacs zsírcsomókat megpróbálják vákuummal, ultrahanggal s ki tudja még mi mindennel rábírni a távozásra –az esetek többségében eredménytelenül!

Ezzel szemben az injekciós zsírbontás, zsírsejt roncsolás során a bőr alatti mélyebb rétegekbe injektált hatóanyagok a kezelt területen azonnal érezhető hatást váltanak ki.

Az injekciós zsírbontás egy olyan alakformáló módszer, mely jóval kíméletesebb és célravezetőbb. A hatóanyagok teljes analitikai tisztaságúak, allergén-mentesek, így ezzel az eljárással intenzív koncentrációban juttatjuk be a hatóanyagokat a bőrfelszín alá valamint a mélységi zsírréteghez , attól függően, hogy milyen mélységű (mm) zsírpárna-felhalmozódás alakult ki (ez a mélység egyénenként változó).Kezdőoldal » Injekciós zsírbontás hatóanyagainak hatása
Injekciós zsírbontás hatóanyagainak hatása

Nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek lebontásával ezért hatása tartós és látványos. A zsírsejtek fala felhasad a bennük lévő triglicerid szétfolyik a szöveti állományba és innen a szervezet a nyirokkeringésen keresztül fokozatosan kiüríti.A zsírpárnákban lévő zsírsejtek anyagcseréjét befolyásolják így oxidatív úton fokozódik a zsírsejtekben tárolt trigliceridek lebontása.

A zsír eltávolítása természetes ?ziológiai útvonalakon történik. A szervezet terhelése nélkül maximális koncentrációban képes zsírbontásra a bejuttatott hatóanyag. Egyedülálló komplex hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre, hiszen mindamellett, hogy zsírt bontunk, egyidejűleg regenerálódik a kötőszövet, feszessé válik a bőr felszíne is, csökken a narancsbőr. A kezelés soha nem tapasztalt mértékben teszi egyenletessé, simává, feszessé a problémás bőrfelületet, hiszen minden egyes kezelés alkalmával más-más zsírréteget indítunk bomlásnak, szinte fájdalommentesen. A zsír a hatóanyaggal együtt kiürül a szervezetből.

Az eljárás során, a kezelés elején a legfontosabb, hogy a mélyebb rétegekben felhalmozódott és kötött zsír fellazuljon, bomlásnak induljon. Ez az elv semmilyen gépi módszerrel nem érhető el, hiszen kizárólag az egyénre szabott megfelelő koncentrációjú hatóanyagok képesek a zsírt ilyen mértékben feloldani.

Nálunk 3 hetente, havonta 1 kezelés elegendő a siker eléréséhez!

Minden beszúrási pontba meghatározott mennyiségű hatóanyagot injektálunk a kritikus területekre, amitől a zsírsejtek 14 napon belül lebomlanak és a fölbontott zsírral a nyirokkeringés által széklettel, vizelettel kijutnak a szervezetből. Maga a beavatkozás szinte fájdalommentes, a tökéletes alak eléréséért ez nem nagy ár.