Solange kozmetika

V.I.P - avagy, felső kategóriás arckezelések

 

Világújdonság az arcfialitásban - Ultherapy H.I.F U kezelés

Egy különleges, exkluzív kezelést kínálunk ma nektek: ez az eljárás frissen érkezett az országba, az érdeklődés pedig hatalmas! A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, mely ultherapy  néven vált ismerté. A magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés most olyan mértékben fogja a szemkörnyéki ráncaidat felrázni, hogy máris a vörös szőnyegen érezheted magad! A HIFU kezelés egy olyan szabadalmaztatott eljáráson alapul, mely egyedülállóan képes feszesíteni, fiatalítani a bőrödet.

Ez az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék, a tökéletes eredmény elérésének érdekében 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan a bőr több rétegét kezeli egy időben, anélkül, hogy a csonthártyát érintené. (Ha érdekelnek a további technikai részletek, az ajánlat alján részleteket is olvashatsz.

  • Áthidaló megoldást jelent azoknak, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozás elvégzésére.
  • Fiatalító megoldás azok számára is akik egészségügyi problémáik miatt nem feküdhetnek műtőasztalra.
  • Fiataloknak, megelőző és kiegészítő kezelésként is alkalmazható a bőr megereszkedése ellen.

Ez a különleges készülék, a HIFU, plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző, látványos, és azonnali eredmény elérésére.

Bőrszíntől, bőrtípustól és kortól függetlenül 60-90 perc alatt természetes eredményt kapsz, melynek hatása évekig tart!
A kezelés pontos menete:

  • A kezelés előtt az arcot letisztítják, majd a kezelendő területet ceruzával pontosan bejelölik és ultrahang gélt visznek fel.
  • A bőrt szemkörnyék területen a kezelési protokollnak megfelelően 1,5 mm mélységbenkezelik. (Az azr többi területénél ez a mélység változik.)
  • A különböző mélységekhez különböző, kezelőfejet használnak.
  • A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be.
  • A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyen fekvő szöveteket. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting hatás.
  • A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik.
  • Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható.

Az 1-2 órás kezelés hosszúságát a kezelt terület nagysága és a bőr állapota szabja meg. Részletek, működési elv:
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, mely ultherapy  néven vált ismerté.
Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.


A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével, az arcplasztikával megegyező eredményt képes elérni.


Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét. A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat. A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények. HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang), egyedül álló módon szállítja a fókuszált  ultrahang energiát,  a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.